Пускат поетапно парното в София от понеделник

Отворете вентилите на радиаторите на максимална степен

20.10.2024 | 12:50 Редактор:
Проверете електронните си уреди за дялово разпределение.
Проверете електронните си уреди за дялово разпределение.

От 21.10.2024 г. (понеделник) поетапно ще започне подаването на топлинна енергия към клиентите на "Топлофикация София", като първо ще бъдат топлозахранени училища, детски градини и здравни заведения, а след това и административните и жилищни сгради.

Дружеството напомня:

  • Отворете вентилите на радиаторите на максимална степен, за да избегнете необходимостта от допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на отоплението.
  • Проверете електронните си уреди за дялово разпределение. Ако дисплеят им е угаснал, незабавно потърсете съдействие от обслужващата ви фирма – топлинен счетоводител.

Преди пускането на отоплението, приключете всички ремонти и запълнете източените инсталации. Отоплението няма да бъде включено в сградите, в които вътрешната отоплителна инсталация не е запълнена, тъй като това означава, че в някое жилище ремонтът все още не е приключил.

"Топлофикация София" ЕАД предоставя възможност на клиентите, които желаят включване на отоплението в сградата на по-късен етап, да подадат заявление в обслужващия ги топлорайон, придружено с подписано решение от общото събрание на етажната собственост.

Снимка: БГНЕС