fallback

Ограничават и пренасочват движението по АМ "Струма" към Кулата

Заради профилактика на осветлението в тунел "Железница"

17.10.2024 | 07:25 Автор: Тодор Петров

Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) съобщи, че днес се ограничава движението в тръбата към Кулата в тунел "Железница" на автомагистрала (АМ) "Струма" от 97 км до 105 км. Това ще важи за периода от 8:00 ч. до 18:00 ч. днес заради профилактика на осветлението. 

Трафикът в посока Кулата ще се пренасочва по обходен маршрут - през пътен възел "Благоевград-юг" при 97-ми км на АМ "Струма" автомобилите ще се пренасочват по път I-1 София – Кулата. 

Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и да следват стриктно пътната сигнализация. От АПИ апелираха шофьорите да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. 

Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент, посочиха още от АПИ.   И вчера движението в тръбата за Кулата на тунел "Железница" беше ограничено за профилактика на осветлението.

Ще гласувате ли на предстоящите избори на 27 октомври?

Категорично "да".
Категорично "не".
Колебая се, още не съм решил/а.
От години не гласувам, не се интересувам от политика.
Общо 1728 гласа

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от България
fallback