Сестрите на откритата мъртва Биляна: Няма да си зареже децата и мъжа така

Младата майка е избягала от център за психично здраве

16.10.2024 | 18:35 Редактор:

Трагична развръзка по случая с изчезналата млада майка в София. 31-годишната Биляна беше открита мъртва в центъра на София.

Последните два дни, преди да изчезне, Биляна прекарала заедно със своята близка приятелка Виктория и със свекърва си, докато съпругът ѝ е бил по работа извън града. По думите на Виктория, Биляна била доста разтревожена в последно време.

"Беше много тревожна, много депресивна, с дълбоки тревожни мисли, повтаряше, че всичко около нея е хаос и се беше фокусирала върху това кой да поеме да гледа децата, тъй като тя е казала, че не може повече да се грижи за тях", сподели Виктория.  

Помощ близките на Биляна са потърсили на спешния телефон.

"Обадихме се на 112, за да може лекар да я прегледа. Вместо лекар дойде полиция. Около 7-8 полицаи дълго време говориха с нея, по различен начин се опитаха да ѝ въздействат, да преценят състоянието ѝ, те самите повикаха линейка. Трябваше аз да отида с нея в линейката, заедно с още наш приятел, но тя ме помоли да остана да гледам бебето, тъй като така ще бъде по-спокойна. Нашият приятел отиде с нея, с линейката, където са я закарали в център по психично здраве", каза приятелката на Биляна. 

Семейният приятел, който я е придружил, излязъл от кабинета за минути. Когато се върнал лекарката казала, че момичето е избягало

Екип на Новините ON AIR разговаря и със сестрите на Биляна. Те също потвърждават, че тя е била доста тревожна напоследък, но по думите им младата жена не е от хората, които биха оставили семейството си. 

"Няма да си зареже децата така, няма да си зареже мъжа. За нея домът и семейството са били винаги на първо място", убедена е Флора Йорданова, една от сестрите на младата майка. 

Тя добави, че мъжът ѝ е изключително добър човек, всеотдаен и е направил всичко по силите си, за да я намери. Близките на Биляна отричат да е споделяла за семейни проблеми. 

Вижте повече в репортажа на Антония Яворова.


1
1 rate up comment rate down comment 0
Бкмн
преди 43 минути
Изчезнала е и е намерено тялото й в район пълен с нелегални мигранти - престъпници! В тази посока трябва да се работи! Сигнализирай за неуместен коментар