Михаела Бориславова изгуби битката за живота си

За нея бяха организирани редица благотворителни кампании

16.10.2024 | 11:05 Редактор:
Тъжната новина съобщи мъжът до нея - фотографът Златимир Араклиев.
Тъжната новина съобщи мъжът до нея - фотографът Златимир Араклиев.

Почина Михаела Бориславова - жената, за която бяха организирани редица благотворителни кампании. В нея се включиха редица родни знаменитости. А средствата, които ѝ бяха нужни за животоспасяващо лечение в Турция, бяха събрани изключително бързо.

Тъжната новина съобщи в социалните мрежи половинката ѝ - фотографът Златимир Араклиев. 

"Все още не можем да повярваме в случилото се. Сърцето и тялото на Михаела не издържаха. Най-смелият и силен човек, когото познавам. До последния си дъх беше в безкористна и дълбока любов към всички и всичко без съмнения в добрия край на ситуацията. Имахме приказната възможност да споделим време и магия с изящество на име Михаела. Повярвайте ми, тя със сигурност усети любовта и топлината ви. Всички в семейството ни ще сме ви благодарни завинаги", пише той.

Поклонението пред Михаела ще бъде в 11:30 на 17.10, четвъртък, в храм "Света Троица" и след това в 13:00 гробищен парк - "Малашевци".

"Предстои да разберем колко пари има останали в сметката на Михаела. Ще ви информирам за какви благотворителни каузи ще бъдат пренасочени събраните средствата", допълва Араклиев.

Снимка: Facebook


1
0 rate up comment rate down comment 0
morgan
преди 52 минути
Иcкатe напълно нови yсещания в CEKCA? Tогава тpябва да опитате това нещо:----- https://do.my/xpro Сигнализирай за неуместен коментар