Облаци и слънце ще се редуват във вторник с температури до 26 градуса

От сряда идва нова порция дъжд

15.10.2024 | 06:00 Редактор:

Минималните температури в страната ще бъдат от 7 до 12 градуса. Сутринта ще стартира със значителна облачност в централните и източните райони. Мъгли и ниски облаци ще има по Черноморието. Преди обед облаците ще намаляват, а следобед вече ще бъде слънчево. През нощта, срещу сряда, от север ще се спусне по-хладен въздух и в североизточните райони ще се заоблачи. Вятърът ще бъде слаб до умерен, скорости до 25 км/ч.

Максималните температури ще бъдат от 23 до 26 градуса, а по Черноморието - до 20-23 градуса, съобщи синоптикът на Bulgaria ON AIR Ивана Дилова.

Времето в планините

Над планините ще има разкъсана облачност. Вятърът по високите части, над 2500 метра височина, ще бъде умерен от северозапад, с пулсове до 30 км/ч. Максималните температури за деня, над 2500 метра височина, ще бъдат около 3 до 5 градуса, а на 1500 метра - от 10-11 градуса.

В сряда ще вали в източните райони. От север ще проникне студен и влажен въздух. В четвъртък облачността от запад ще се увеличи. Валежи ще има главно в западните райони. 

Гледайте цялата прогноза във видеото.

Ще гласувате ли на предстоящите избори на 27 октомври?

Категорично "да".
Категорично "не".
Колебая се, още не съм решил/а.
От години не гласувам, не се интересувам от политика.
Общо 819 гласа

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)