fallback

Предаването "Директно" с нов формат в ефира на Bulgaria ON AIR от 14 октомври

Екипът ще заложи на открит дебат

13.10.2024 | 14:20 Автор: Толя Стоянова

От 14 октомври предаването "Директно" ще е с нов формат в ефира на Bulgaria ON AIR. Дебати по актуалните теми от деня ще бъдат акцент в предаването. 

В ерата на дезинформация и на непрекъснатите сблъсъци на мнение - "за" и "против", в новия си формат, екипът на предаването "Директно" ще заложи на открит дебат. А фокусът отново ще бъдат - горещите събития от дневния ред на обществото.

"Важно е да чуем мнението на колкото се може повече хора и колкото се може повече различни гледни точки, за да може зрителят, читателят, слушателят да се ориентират не само в цялото море от информация, но да може да селектират истинското от фалшивото", посочи водещият на предаването "Директно" Димитър Абрашев.

А най-важна за крайния продукт, който виждат зрителите, е екипната работа между водещ и продуцент.

"Ние често дебатираме двамата в работния процес по доста теми. През търсенето на различните мнения на една и съща тема да опитаме да върнем и критичното мислене, защото се струва, че напоследък доста липсва", добави продуцентът на предаването "Директно" Калина Донкова. 

В новия формат зрителите ще получат възможността да задават "директно" въпросите си към гостите в предаването чрез социалните мрежи.

Вижте повече в репортажа.

fallback
Още от България
fallback