fallback

Катастрофа между мотор и кола на пътя София - Варна

Шофьорите да карат с повишено внимание, призоваха от полицията

10.10.2024 | 16:23 Автор: Вяра Димова

Водачите да преминават с повишено внимание по пътя София - Варна между разклона за Балван и Павликени, заради катастрофа, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията във Велико Търново. В следобедните часове е възникнала катастрофа между лек автомобил и мотоциклет в района.

По първоначална информация са се ударили лек автомобил и мотоциклет, в резултат на удара мотоциклетът се е възпламенил и изгорял. Мотоциклетистът е откаран за преглед в Спешна помощ - Велико Търново. Състоянието му се уточнява. Причините за произшествието са в процес на изясняване. 

Водачите, пътуващи по това направление да преминават през участъка на катастрофата с повишено внимание, призовават от полицията, цитирани от БТА.

Преди ден близко до този пътен участък възникнаха две тежки пътнотранспортни произшествия. Днес от Териториалното статистическо бюро във Велико Търново представиха информация, че област Велико Търново е на 10-о място в страната по брой загинали при пътнотранспортни произшествия (ПТП) през 2023 година.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

fallback
Още от България
fallback