fallback

Актуална пътна обстановка към 19:00 часа

Временно е ограничено движението за трежкотоварни камиони по АМ "Тракия" на територията на област София

06.02.2015 | 19:18 Автор: Ирина Георгиева

В София дъждът премина в сняг и това предизвика масови задръствания в столицата. АПИ предупреждава шофьорите в областта, че поради тежък сняг и вятър има опасност от падащи клони по път I-8 Калотина-Драгоман, път I-6 Саранци-Гълабец-Козница, път II-81 Годеч-Петрохан, път II-82 Кокаляне-Мечката и път I-6 София - Пирдоп - Клисура.

Временно е ограничено движението на тежкотоварни автомобили по АМ „Люлин“ поради извършване на снегопочистване на пътното платно. Временно е ограничено движението за трежкотоварни камиони по АМ "Тракия" на територията на област София поради снегопочистване.

Път II-62 Самоков - Дупница е затворен за движение в участъка Сапарева баня - Клисура поради снегопочистване.

Товарните камиони да се движат без ремаркета и полуремаркета през прохода Рожен.

Още по темата

В област Пазарджик товарните камиони да се движат без ремаркета и полуремаркета по път II-84 Велинград-Юндола-Аврамово, път III-842 Юндола-Белово и път III-843 Велинград-Сърница. 

В област Смолян товарните камиони да се движат без ремаркета и полуремаркета през прохода Превала.

Временно се ограничава движението по път II-19 Симитли-Гоце Делчев поради силен снеговалеж.

Ограничено е движението по път ІІ-59 Момчилград – Крумовград в участъка между разклона за Батковци и с.Карамфил поради свлачище. Обходен маршрут в двете посоки за движение: рудник Звездел - Токачка - Крумовград.

170 машини са на терен и работят по почистването на пътните платна в града, съобщават от пресцентъра на софийска община. Приоритетно се обработват улиците , по които се движи градският транспорт, както и мостове, опасни и стръмни участъци.

Поради аварирало превозно средство в момента не се извършва движение в участъка от Бъкстон до Борово. Затруднения има в придвижването по Симеоновско шосе. 

Поради силния трафик почистването е затруднено. Напомняме на шофьорите да бъдат внимателни предвид усложнената обстановка и да карат със съобразена скорост с пътните условия. 

fallback
Още от България
fallback