fallback

Ранен прием на кандидат-студенти във ВУЗФ с 20% отстъпка

Първият етап на приема в бакалавърските програми за 2025/2026 година ще продължи до 31 януари

03.10.2024 | 14:27 Автор: Толя Стоянова

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), най-престижният частен бизнес университет в България, официално открива ранния си прием на кандидат-студенти за бакалавърските програми за академичната 2025/2026 година. За втора поредна година ВУЗФ предоставя възможност на дванадесетокласниците да си запазят място в една от водещите образователни институции в страната и да се възползват от специални преференции. Всички, които се запишат до 31 януари 2025 г., ще получат 20% отстъпка от семестриалната такса за първата година.

Приемът в този период ще се извършва без кандидатстудентски изпит, само с препоръка от учител. Местата са ограничени, което осигурява високо качество на обучението и индивидуално отношение към всеки студент. След запълването на групите във всяка програма, приемът ще бъде преустановен.

Като част от инициативите за ранния прием, от месец ноември тази година ВУЗФ ще стартира специална програма за кариерно ориентиране, насочена към ученици от 11-ти и 12-ти клас. Програмата ще включва тематични месеци, посветени на маркетинг, финанси, предприемачество, бизнес психология и застраховане, както и разнообразни уъркшопи, конкурси и срещи с представители на бизнеса. Участието в тези инициативи ще бъде безплатно, като ВУЗФ цели да демонстрира реалната връзка между образованието и бизнеса, предоставяйки на учениците практическа подготовка и вдъхновение за бъдещето им професионално развитие.

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) е лидер в обучението по икономика, според Рейтинговата система на висшите училища в България за 2023 г., и може да се похвали с изключително висок процент на реализация на своите възпитаници. Завършилите университета са сред най-добре платените специалисти в страната с облагаем доход от 3301 лв., а коефициентът на безработица сред тях е един от най-ниските - едва 1.67%. за 2023 г.

За повече информация и записвания за ранния прием, кандидат-студентите могат да се свържат с екипа на ВУЗФ онлайн на имейл: priem@vuzf.bg или на място в университета. Висшето училище предлага възможност за индивидуални консултации с екипа, които могат да се проведат в удобно време, включително и онлайн. Всички програми и детайли за приемните условия можете да разгледате на уебсайта на университета.

Възползвайте се от възможността да станете част от най-добрия бизнес университет в България и да започнете своя успешен път в света на бизнеса още днес!

Всички бакалавърски програми на ВУЗФ може да разгледате ТУК.

fallback
Още от България
fallback