fallback

Транспортният министър: Ще ускорим работата в таксиметровия сектор

Необходимо е да водим конструктивен диалог, каза Красимира Стоянова

24.09.2024 | 16:20 Автор: Вяра Димова

Министърът на транспорта и съобщенията Красимира Стоянова заяви по време на провелата се днес среща с представители на таксиметровия бранш, че всички идеи и предложения за развитие на таксиметровия сектор ще бъдат разгледани обстойно. Тя отбеляза, че въпреки краткия мандат на служебния кабинет, ще бъде направено всичко възможно за ускоряване работата по най-неотложните и спешни въпроси.

По темите, които не са изцяло в правомощията на Министерството на транспорта и съобщенията ще се проведат разговори с компетентните институции, за да се намерят бързи решения.

"За да постигнем напредък в сектора е необходимо да водим конструктивен диалог, който да очертае проблемите и да даде яснота за тяхното решаване. Очаквам заедно с експертите от ИА "Автомобилна администрация" да продължите съвместната работа по отделните теми, които засягат таксиметровия сектор", посочи министър Стоянова.

От страна на таксиметровия бранш беше изразена готовност за обсъждане на различните предложения на експертно ниво, така че да бъде постигнат консенсус и предприети константни действия.

Снимка: Министерството на транспорта и съобщенията

fallback
Още от България
fallback