Рая Назарян: Трябва да се повиши избирателната активност, за да излезем от кризата

ГЕРБ винаги е доказвал с делата си, че ние изпреварваме, каза кандидат-депутатът

23.09.2024 | 15:27 Редактор:
По думите ѝ основен приоритет за партията е образованието.
По думите ѝ основен приоритет за партията е образованието.

Кандидат-депутатът и водач на листата на ГЕРБ в 23 МИР София Рая Назарян коментира предстоящите избори след регистрирането на листата. 

"Ако ние не се справим с повишаването на избирателната активност, няма да можем да излезем от политическата криза. Това ще бъдат нашите основни усилия, за да може да сложим край на това безвремие и да можем да гарантираме сигурното управление и най-вече предвидимостта, защото ГЕРБ винаги е доказвал с делата си, че ние изпреварваме, превантивно действаме, преди да е настъпила някоя криза в обществено-икономическия ни живот. Това е нашият основен приоритет", каза тя.

"В листата ни има доказани експерти в своите области, намерили сме и нужния баланс между по-младите и по-опитните, защото за ГЕРБ приоритет винаги е било образованието, бъдещето и реализацията на младите. Влизаме в кампанията със самочувствието на първа политическа сила. Неслучайно винаги печелим изборите, защото само ние имаме управленска програма, която се актуализира постоянно и съдържа реални мерки за всяка секторна политика. Затова и печелим доверието на съгражданите ни. Нашият основен приоритет в тази кампания са нашите мерки, нашите решения да достигнат до максимален брой избиратели, за да можем да повишим избирателната активност", отбеляза Назарян, цитирана от БТА.

"Трябва да си дадем сметка, че институциите започват да склерозират, склерозира политическата система и ако не се състави кабинет след изборите, тази тенденция ще се задълбочава", добави кандидат-депутатът от ГЕРБ Даниел Митов. 

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)