Real Estate Business Forums 2024 очаква жителите на гр. Пловдив на 25 септември

Срещата ще се проведе в Дом на културата "Борис Христов" от 14:00 часа

20.09.2024 | 16:36 Редактор: Спонсорирано съдържание
Основната мисъл е да се прозрачното и професионално развитие на имотния бизнес. стимулира
Основната мисъл е да се прозрачното и професионално развитие на имотния бизнес. стимулира

След кратка лятна пауза Real Estate Business Forums 2024, се завръщат с нови издания в Пловдив, Варна и София. Какви са "Стандартите на бъдещето в средата ни на живот" първи ще дискутират представителите на бизнеса с недвижими имоти в  гр. Пловдив. Бизнес форумът ще се проведе на 25.09.2024 г. в Дом на културата "Борис Христов" с начало 14:00 часа. 

Лекторите на форума ще споделят данни за развитието на пазара на жилищни имоти в града и региона, както и какви са предизвикателствата, когато става дума за продажба или покупка на имот. В края на срещата гостите на форума ще се запознаят и с актуалните планове и амбиции за устойчиво развитие на регион Тракия. 

Лектори на 25 септември в Пловдив ще бъдат: 
• Мариета Гаргова и нейният екип, Имотека;
• Радослава Луканова – Началник отдел "Специализирани центрове" в Пощенска банка;
• Пламен Панчев - Изпълнителен директор на Тракия икономическа зона.

За втора поредна година бизнес форумите на imoti.net - Real Estate Business Forums, се провеждат в подкрепа на фондация "Очи на четири лапи", в която се обучават кучета-асистенти на незрящи и на хора с диабет, аутизъм и двигателни проблеми. 

Следващата среща на Real Estate Business Forums 2024 ще се проведе на 1.10.2024г. в гр. Варна.

Бизнес дискусиите са част от проекта Real Estate Business Awards – Real Estate Business Forums and awards. Церемонията по връчване на престижните статуетки се проведе през месец май, като списък с всички отличени може да бъде разгледан – ТУК. 

Основната мисъл на Real Estate Business Awards and Forums е да стимулира прозрачното и професионално развитие на имотния бизнес в полза на потребителите.

Генерален партньор на Real Estate Business Forums & Awards 2024 е Пощенска банка. Основен партньор е Имоти Премиер.  Проектът се организира с подкрепата на Unique Estates, New Estates, Явлена и ЕРА Недвижими имоти, DEVIN, Хипермаркети HIT MAX, shop.gladen.bg, Caffitaly Bulgaria.

Институционални партньори на проекта са Български Съвет за Устойчиво Развитие, Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Университета за национално и световно стопанство (УНСС), Френско-българска търговска и индустриална камара, Международна федерация за недвижими имоти "FIABCI", Камарата на строителите в България, Българската фасилити мениджмънт асоциация, Българска стопанска камара – съюз на българския бизнес и Камара на архитектите в България. 

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Bulgaria ON AIR, Money.bg, сп. BusinessGlobal, Градът Медия Груп, вeстник "Строител" и Stolica.bg.