Малки и големи се подготвиха за новата учебна година с Day Off: School Time

Събитието на Dnes.bg зарадва мнозина с много игри, изненади и награди

17.09.2024 | 13:57 Редактор:
Деца и родители останаха изключително доволни.
Деца и родители останаха изключително доволни.

При голям интерес, с много настроение и усмивки, премина първото събитие на Dnes.bg - Day Off: School Time. Дори дъждовното време не попречи на стотици родители и техните ученици да станат част от цветния предучилищен празник и да се включат в голямото разнообразие от игри и изненади, които организаторите и партньорите на събитието бяха подготвили.

Редом със забавленията, Dnes.bg предостави възможност на всички посетители да се подготвят за новата учебна година. Съвети как да помогнем на децата да запазят правилната си стойка благодарение на специални иновативни столове и мебели, информация за различни извънкласни дейности на учениците и още много полезни насоки получиха родителите, докато техните малчугани се забавляваха около тях.

Day Off: School Time посрещна и част от своите усмихнати посланици, които не пропуснаха да се включат в забавленията със своите деца. Водещите на Новините ON AIR по Bulgaria ON AIR Петя Кертикова и Кристина Цветкова, както и бизнес журналистът и водещ на „Бизнес старт” по Bloomberg TV Bulgaria Роселина Петкова зарадваха посетителите и допринесоха за още по-празничното настроение. Голямата изненадата беше томболата в края на събитието. Тя определи късметлиите, които ще се насладят на септемврийска морска почивка в луксозния „Къмпинг Градина”, както и в Гранд Хотел Банско и хотел „Мальовица”. Трима получиха ваучери за пазаруване в хипермаркет HIT MAX, а едно семейство ще се наслади на безплатно парти за рожден ден в Детски учебен и арт център “OreHHerO”.

Основни партньори на Day Off: School Time са: Елана Фонд Мениджмънт, International Asset Bank.

Партньори на Day Off: School Time са: Britanica, Столето, British Council.

В партньорство с: Хипермаркети HIT MAX, Онлайн супермаркет Shop.gladen.bg, Apteka.puls.bg.

Събитието се организира с подкрепата на: Max International, Valentis, NEXT LEVEL, Florina, Therasal, FREETUSS, Здравословен Център и абонаментни менюта - Vita Rama, Centrum, Academy PRO, Дентална клиника „Диамед“ Младост, Витамини за деца Марсианци, Детски учебен и арт център “OreHHerO”, Езикова школа „Престиж“, Верига зоомагазини и клиники „Zoo Center”, Бусинска Сръчкотилница, “Къмпинг Градина”, Хотел „Мальовица“, DEVIN, J Point Group и Photocorner.bg.

Институционални партньори на събитието са: BESCO, Музейко.

Медийни партньори на Day Off: School Time са: Az-jenata.bg, Teenproblem.net, Bulgaria ON AIR, Bloomberg TV Bulgaria, сп. „Жената днес”, “София играе”, Mama Mia.