fallback

Ще има допълнителен градски транспорт за мача на Григор Димитров срещу Новак Джокович

Организатор на събитието е "Фондация Григор Димитров"

17.09.2024 | 07:35 Автор: Искра Ангелова

Столичната община ще осигури допълнителен градски транспорт за мача Григор Димитров срещу олимпийския шампион Новак Джокович. От СО съобщиха, че ще осигурят движение на градския транспорт с намален интервал по тролейбусни линии № 4, 5 и 11, както и допълнителни автобуси по линии № 76, 204, 213 и 604.

Ще има и временна спирка на автобусите на "Площад на Авиацията". От 10:00 часа до 24:00 часа на 17 септември т. г. се забранява движението и се разрешава паркирането на пътни превозни средства в крайна дясна лента на двете пътни платна на бул. "Асен Йорданов" в участъка между бул. "Шипченски проход" и пл. "Площад на авиацията", без да се засягат спирките на градския транспорт.

Само при необходимост и по преценка на отдел "Пътна полиция" при СДВР от 13.00 часа до 24.00 часа на 17.09.2024 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по бул. "Асен Йорданов" в участъка между бул. "Шипченски проход" и пл. "Площад на авиацията", с изключение на превозните средства на градския транспорт, по бул. "Асен Йорданов" в участъка между бул. "Шипченски проход" и пл. "Площад на авиацията".

Мачът ще се проведе в "Арена 8888 София" на събитието "Postbank Visa Tennis Gala" и ще стартира в 20:00 часа българско време, като организатор е "Фондация Григор Димитров".

Колко пъти ходихте на почивка това лято?

Не съм почивал/а, защото нямам финансова възможност или съм възпрепятстван по други причини.
Само веднъж. Традиционно имам по една лятна почивка годишно.
Два пъти - по веднъж в България и зад граница.
Повече от два пъти и планирам още почивки в последните подходящи дни.
Ходим на почивка само за уикендите, не сме имали дълга ваканция в друго населено място.
Общо 139 гласа

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от България
fallback