Ще има допълнителен градски транспорт за мача на Григор Димитров срещу Новак Джокович

Организатор на събитието е "Фондация Григор Димитров"

17.09.2024 | 07:35 Редактор:
Забранява се паркирането на редица места.
Забранява се паркирането на редица места.

Столичната община ще осигури допълнителен градски транспорт за мача Григор Димитров срещу олимпийския шампион Новак Джокович. От СО съобщиха, че ще осигурят движение на градския транспорт с намален интервал по тролейбусни линии № 4, 5 и 11, както и допълнителни автобуси по линии № 76, 204, 213 и 604.

Ще има и временна спирка на автобусите на "Площад на Авиацията". От 10:00 часа до 24:00 часа на 17 септември т. г. се забранява движението и се разрешава паркирането на пътни превозни средства в крайна дясна лента на двете пътни платна на бул. "Асен Йорданов" в участъка между бул. "Шипченски проход" и пл. "Площад на авиацията", без да се засягат спирките на градския транспорт.

Само при необходимост и по преценка на отдел "Пътна полиция" при СДВР от 13.00 часа до 24.00 часа на 17.09.2024 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по бул. "Асен Йорданов" в участъка между бул. "Шипченски проход" и пл. "Площад на авиацията", с изключение на превозните средства на градския транспорт, по бул. "Асен Йорданов" в участъка между бул. "Шипченски проход" и пл. "Площад на авиацията".

Мачът ще се проведе в "Арена 8888 София" на събитието "Postbank Visa Tennis Gala" и ще стартира в 20:00 часа българско време, като организатор е "Фондация Григор Димитров".

Снимка: БГНЕС