fallback

Делян Пеевски: Силно представяне на "ДПС-Ново начало" ще гарантира власт, ангажирана с проблемите на хората

Партията проведе разширено заседание за подготовка на предизборната кампания

14.09.2024 | 18:31 Автор: Тодор Петров

ДПС проведе разширено заседание за подготовка на предизборната кампания за парламентарните избори на 27 октомври. В заседанието участваха председателят Делян Пеевски и ръководството на ДПС, представители на областните и общинските структури, координаторите на ДПС в Турция, народните представители, кметове и активисти.

Областните председатели на ДПС изразиха своята и на структурите категорична подкрепа за "ДПС-Ново начало" и готовността си за силно представяне на изборите за народни представители, съобщиха от ДПС на Пеевски.

На заседанието бяха обсъдени критериите за номинации на кандидати за народни представители от "ДПС-Ново начало", основните приоритети, на които ще се базира програмата за бъдещото управление на България, след изборите, проблемите на общините и взаимодействието им с централната власт.

Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски лично се запозна с актуалната обстановка във всички райони на страната и темите, свързани с българските изселници в Турция.

Пред актива на партията той заяви, че само силно представяне на "ДПС-Ново начало" ще гарантира на хората  власт, отговорно ангажирана с разрешаването на техните проблеми.

Той възложи на предизборните щабове на "ДПС-Ново начало" да бъдат много активни в кампанията и да се срещат и разговарят очи в очи с избирателите.

fallback
Още от България
fallback