Военнотранспортен самолет катастрофира в авиобаза "Граф Игнатиево"

Атанас Запрянов отмени планирани демонстрации

13.09.2024 | 13:23 Редактор:
В момента се провежда разследване.
В момента се провежда разследване.

Авиоинцидент на Граф Игнатиево с военен транспортен самолет. По непотвърдена информация за новините на Bulgaria ON AIR - има загинали. Също според нашите източници на борда е имало двама души. Надеждите са да са успели да катапултират. 

Министърът на отбраната Атанас Запрянов отменя планирано провеждане на летателен ден по случай 20 години от приемането на България в НАТО и 35 години от приемането на самолет МиГ-29 на въоръжение в българските Военновъздушни сили. 

Катастрофата е с военнотранспортен самолет е станала при подготовката на утрешните демонстрации. В момента се провежда разследване.

Министър-председателят Димитър Главчев пътува към авиобазата.

Снимка: БГНЕС/Архив


1
1 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 33 минути
Това е знак, който да ти накара да се замислим какво правят ония лакеи в управлението като Запряния- убиват хора, за да получат пари чрез ВПК, криейки се зад България; въвлякоха ни в чужда война; демилитаризираха България, за да подготвят територията за превземане отвън; като " суверенна" държава имаме повече чужди войски отколкото наши, а " нашите" веят чужди знамена, по закон са под чуждо командване и оръжието им е в Украйна. Сега- поредните загинали. Докога тия ще рушат заради евроатлантизма? Сигнализирай за неуместен коментар