От ГЕРБ-СДС писаха Слаб 2 на управлението на Васил Терзиев

Още чакаме кметът на представи програма за управлението си, завиха общинските съветници

12.09.2024 | 14:45 Редактор:
10 месеца чакаме да видим подготвения екип на Васил Терзиев, каза Хекимян.
10 месеца чакаме да видим подготвения екип на Васил Терзиев, каза Хекимян.

Групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет писа Слаб 2 на управлението на Васил Терзиев през първите 10 месеца: "В духа на започващата учебна година, оценката за първата Ви е слаб 2, но в живота, за разлика от училище, няма възможност за повтаряне на годината, а има само пропуснати възможности. Пропуснати възможности за София!".

"Мина почти една четвърт от мандата на ПП-ДБ-СС. 10 месеца чакаме да намерят зам.-кмет по строителството. Чакаме да се предложи структура на Общината. Чакаме да видим "подготвения екип на Васил Терзиев". Толкова много чакахме, че новият асфалт на "Патриарха" се нагъна!", заяви председателят на групата в СОС Антон Хекимян.

По думите му, в живота за разлика от училище няма възможност за повтаряне на годината, а има само пропуснати възможности.

Общинският съветник от ГЕРБ-СДС подчерта, че 10 месеца по-късно все още обществото очаква кметът Васил Терзиев да представи програма за
управлението си.

В декларация на групата общински съветници от ГЕРБ-СДС са посочени дадени, но неизпълнени обещания.

Власт, която дойде с клишетата "Писна ли Ви от задръстванията?" и "За един по-чист и зелен град" – стесни широките булеварди и превърна кварталните зелени улици в градски магистрали от бетон и асфалт.

Кметът се опита да ни обясни и, че до края на мандата си на Витоша ще има поне един работещ лифт, докато на Витоша лифтът спря.

"Мислех, че за годините на управлението си ще успеете да завършите поне започнатото от г-жа Фандъкова и екипа на ГЕРБ, но гледайки изпълнението на капиталовата програма мисля, че няма да можете да се справите и с половината", коментира Хекимян.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)