Атанас Зафиров: "БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА" ще се стреми към резултат

Коалицията подаде официално документи за регистрация в ЦИК

10.09.2024 | 17:22 Редактор:
БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА подаде документи за изборите на 27 октомври.
БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА подаде документи за изборите на 27 октомври.

"БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА" тръгва към изборите със заявка за отлични резултати на предсрочните парламентарни избори на 27 октомври 2024 г.. Коалицията подаде официално документи за регистрация в Централната избирателна комисия (ЦИК). 

Всички партньори от "БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА", начело с ръководството на БСП - Атанас Зафиров, Борислав Гуцанов и Кристиан Вигенин, тръгнаха заедно от "Позитано" 20 към ЦИК. Те бяха придружени от младежи от левите формации, които твърдо подкрепят обединението. 

"Отговаряйки на повика на времето, отговаряйки на исторически момент и на надеждите на милиони български граждани за реална алтернатива, регистрирахме КП "БСП - ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА". Даваме своята категорична заявка за участие в парламентарните избори и отличен резултат", заяви и.ф. председател на БСП Атанас Зафиров след регистрацията на коалицията в ЦИК.

Той допълни, че обединението ще се стреми към резултат, който ще му позволи да бъде социален гарант в следващия парламент за българското законодателство, а защо не и в следващото управление на страната.

Зафиров изрази благодарност към лидерите на политическите партии от лявото обединение, които са проявили търпение и разум. Той бе категоричен, че явяването на изборите и борбата за отличен резултат, не е самоцел или битка за постове, позиции или нещо друго.

"Това е отговор на надеждите на хората, които искат да живеят по-добре в нашата държава. Правим го в името на на нашите идеали, в  името на хората, които ни подкрепят и ще ни подкрепят", каза още и. ф. председател на БСП.

Снимка: Пресцентър на БСП