fallback

Първи реакции от БСП след заличаването на Корнелия Нинова като лидер

Засега бившият председател на партията запазва мълчание

10.09.2024 | 13:34 Автор: Деси Николова

Първи коментар от крилото на БСП покрай Корнелия Нинова след решението на Върховния касационен съд да я заличи като председател на столетницата. Във Facebook профила си приближеният до нея Крум Дончев написа, че са станали свидетели на "неистова борба за власт и надмощие в редиците на БСП".

"За мое, а вярвам и за Ваше, най-голямо съжаление всичко това ще доведе до едно голямо НИЩО, тъй като животът ни е доказал, че когато борбата е свързана с личните интереси, то загубата на симпатизанти не е ежедневен процес, а ежеминутен! От този момент часовникът започва да тиктака за БСП, но отново, за съжаление, в обратна посока.

Винаги съм твърдял, че най-големите грешки на партията ни са били тогава, когато сме гонили и унижавали собствените си председатели, но за разлика от сега, по онова време БСП е била далеч от ръба за влизане в българския парламент", написа още Дончев.

Засега Корнелия Нинова запазва мълчание. А вече официално Софийският градски съд вписа в регистъра на партиите Атанас Зафиров като председател на партията.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

fallback
Още от България
fallback