fallback

На all Inclusive в Несебър: Повръщане и разстройство вместо почивка

В Helpbook ни семейство ни прати сигнал за провалената ваканция

09.09.2024 | 21:44 Автор: Анисия Иванова

В платформата на Helpbook.info непрекъснато получаваме сигнали за крайно неприятни преживявания, понякога на цели семейства, след посещение на хранителни търговски обекти.

Наш потребител се оплака от качеството на храната, която била сервирана в ресторант в курорта Несебър: "Семейството ни от четирима члена се натрови с различни храни, приети в основния ресторант на хотела, all Inclusive изхранване.

Последваха силни диария и повръщане и сме прекарали повече време между леглото и тоалетната, вместо в почивка и забавление. Приетите храни са следните: кюфтета в доматен сос, свински карета, свински шишчета и печени картофи, миди и уакаме. Моля да извършите проверка.

Освен че гостите на хотела губят почивка и пари, които са вложили, най-вече заради некачествена /заразена/ с изтекъл срок на годност храна, са тровени и здравето им е изложено на риск!", пише в сигнала.

В платформата на Helpbook.info може да подадете оплакване към отговорните институции, които да предприемат действия по решаване на проблема и да бъдете уведомени писмено за предприетите мерки.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от България
fallback