Делян Пеевски: Нека намираме каузите, които ни обединяват, за добруването на хората

Нека съхраним завещаното ни и да отстояваме националната идентичност и европейските ценности, призова председателят на ПГ на ДПС

06.09.2024 | 07:36 Редактор:
Пеевски с поздрав и призив към нацията.
Пеевски с поздрав и призив към нацията.

"Днес отбелязваме 139 години от Съединението на България. Една паметна дата в българската история, която е доказателство за българската борбеност и свободен дух.  

В дни като тези отдаваме почит и признателност на всички герои отдали се на каузата за национално обединение. Тяхна решителност, смелост, дързост и разум могат да бъдат пример за достойно национално поведение", се казва в съобщение до медиите на председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

"Нека заедно, като български граждани съхраним завещаното ни и да отстояваме националната идентичност и европейските ценности. Да намираме каузите, които ни обединяват, в името на добруването на хората и новото начало за нашата Родина. Само единни и обединени можем да продължим по евроатлантическия път на България и да се противопоставим на прокарването на чужди интереси", подчертава той.

"Съединението прави силата! Честит празник!", завършва обръщението на Пеевски.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR


1
1 rate up comment rate down comment 0
напред
преди 1 час
С Пеевски, напред към Евро-атлантизма и ... комунизма! Лауреат на наградата "Магнитски" за корупция и търговия с влияние..... Сигнализирай за неуместен коментар