fallback

Рокадата на шефското място в ОДМВР Бургас е факт, но не заради лоши резултати

В последните години дирекцията не е била с по-добри резултати, категоричен е досегашният ѝ директор - ст. комисар Емил Павлов

05.09.2024 | 18:27 Автор: Елеонора Танева

Първи рокади в ръководствата на МВР в големите градове, преди изборите. Старши комисар Емил Павлов е освободен от длъжността директор на бургаската полиция от вътрешният министър Атанас Илков. На негово място е назначен старши комисар Владимир Маринов, който бе представен официално днес пред ръководния състав на крайморската дирекция.

Бившият полицейски директор отрече да е освободен заради слаби резултати в дирекцията в Бургас. Старши комисар Емил Павлов коментира, че всеки един министър има правото и свободата да избира екипа, с който да работи. Самият той е преназначен в отдел "Криминална полиция“ към МВР – Бургас.

"По собствено желания подадох за преназначение в МВР Бургас. Преназначаването ми не е във връзка със слаби резултати, както беше обявено в публичното пространство. Областна дирекция на МВР Бургас в момента е с изключително високи резултати. И тъй като съм с над 20 години стаж мога да ви кажа, че в последните години дирекцията не е била с по-добри резултати", категоричен беше досегашният шеф на полицията в Бургас ст. комисар Емил Павлов.

"Аз уважавам Емил, повече от 15 години години работим заедно. Бил съм и му ръководител. Не виждам някаква трагедия, в цялата работа. Те ме познават всички, аз съм работил къде ли не. Досега съм бил на три районни управления началник. В ГДБОП бях дълги години. Изборите смятам, че винаги са минавали в Бургас безпроблемно. Тези определено ще бъдат по-тежки", заяви новият директор на ОДМВР Бургас ст. комисар Владимир Маринов.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от България
fallback