fallback

Родителство и сомелиерство завладяват уикенд епизодите на "България сутрин" по Bulgaria ON AIR

Гледайте специалните рубрики „Вдъхновителите“ и „Професионалистите“ – всяка събота и неделя от 9:30 часа

30.08.2024 | 14:58 Автор: Тодор Петров

Деца, вестници, вода и музика – всичко това и още очаква зрителите през почивните дни в „България сутрин в събота“ и „България сутрин в неделя“. В рубриките „Вдъхновителите“ и „Професионалистите“ Мария и Вито ще запознаят зрителите на Bulgaria ON AIR с благородни каузи и любопитни професии, а начало ще бъде точно в 9:30 часа.

В рубриката „Вдъхновителите” тази седмица при Мария Константинова ще гостува журналистът и основател на фондация „Искам бебе” - Радина Велчева. За трудния път до родителството и мисията да се посветиш да помагаш за раждането на повече деца в България, Радина разказва откровено в „България сутрин в събота“.

В „Професионалистите“ и тази седмица на преден план ще бъдат любопитните професии, а Виктор Дремсизов ще се озове в лабораторията, за да провери какво е качеството на питейната вода в София. Водещият дори ще дегустира няколко проби и ще опише техния вкус за зрителите на Bulgaria ON AIR. Неговият ментор и сомелиер на вода ще го посрещне със специално подготвен тест, а зрителите ще могат да научат резултатите на Вито в неделя от 09:30 часа.

Колекционер на вестници, музика и терапии – тези и още теми на фокус очаквайте в уикенд изданията на „България сутрин“ от 9:30 часа по Bulgaria ON AIR.

fallback
Още от България
fallback