Ден на отворени врати на 9 септември за кабинен екипаж и пилоти в "България Еър"

29.08.2024 | 16:51 Редактор: Вяра Димова
Кандидатите ще могат да научат повече за дейността на националния превозвач.
Кандидатите ще могат да научат повече за дейността на националния превозвач.

"България Еър" обявява Ден на отворени врати на 9 септември 2024 г. в своята централа в София. Националният превозвач разширява екипа си от професионалисти с нови членове на кабинния състав и сертифицирани пилоти с опит, предлагайки им възможност да работят в отлични условия, след мащабното модернизиране на въздушния флот с нови самолети Airbus A220. Авиокомпанията предоставя възможност на бъдещите служители в кабинния състав да се докоснат до света на авиацията и да направят първите си стъпки в своята кариера с офис, намиращ се на 10 000 метра над земята и най-добрата гледка към света.

В деня на отворените врати кандидатите ще могат да научат повече за дейността на националния превозвач, да разберат за възможностите за кариерно развитие, както и да зададат своите въпроси относно естеството на професиите към пилот - командир на полет и стюардеса - ръководител на кабинен екипаж.

Всички любители на пътешествията и авиацията могат да превърнат тази своя страст в професия след посещението си в офиса на "България Еър" в деня на отворените врати. Кандидатите за позициите на стюард/стюардеса или пилоти може да заповядат в понеделник - 09.09.2024 г. в сградата на авиокомпанията на бул. "Брюксел" №1 от 10:00 часа. Телефон за повече информация: +359 2 4020 431.

Търсят се още опитни пилоти – командир и втори пилот за самолет Airbus A220 без квалификация на типа, които имат необходимите сертификати, лицензи и натрупани часове общо летателно време спрямо конкретната длъжност.

Пълните условия за обявените свободни работни позиции за пилоти и кабинен екипаж, както и сроковете за кандидатстване може да видите на в раздел "Кариери" на официалния сайт тук: https://www.air.bg/bg/za-bylgarija-er/karieri.

С мисията на национален превозвач авиокомпанията се ръководи спрямо българските ценности и традиции във всичко, което прави – дълг, уважение, гостоприемност, трудолюбие и спазена дума. Затова и цялостното отношение и обслужване се отличава с надеждност, щедрост и искрена загриженост за комфорта на нашите пътници.