fallback

Делян Пеевски пое контрола над официалния сайт на ДПС

Всички публикации, свързани с Ахмед Доган, са премахнати

28.08.2024 | 13:07 Автор: Толя Стоянова

Делян Пеевски, който във вторник бе изключен от заседавалото в Росенец Централно оперативно бюро на ДПС, под ръководството на почетния председател Ахмед Доган, отново пое контрола на официалния сайт на партията.

Осланяйки се на Устава и като взе предвид решението на почетния председател на ДПС, вчера Делян Пеевски като председател, Халил Летифов, Станислав Анастасов, Искра Михайлова и Йордан Цонев като заместник-председатели и членове на ЦОБ, Хамид Хамид и Радослав Ревански като членове на ЦОБ и Ертен Анисова като народен представител бяха освободени от партията, предаде БГНЕС.

Веднага последна позиция на Пеевски, в която той коментира решението като "противоуставно действие" на хора, които "живеят в паралелния свят на приказките от сараите".

Сайтът отново е на Пеевски и всички публикации, свързани с Ахмед Доган, са премахнати. Този ход вече е добре познат. На 7 август сайтът беше под контрола на ДПС на Доган. Девет дни преди това порталът бе във владение на приближените около Делян Пеевски. В средата на юли пък отстранените от ПГ на ДПС депутати начело с Джевдет Чакъров смениха ключалката и влязоха в централата на Движението.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

fallback
Още от България
fallback