Делян Пеевски пое контрола над официалния сайт на ДПС

Всички публикации, свързани с Ахмед Доган, са премахнати

28.08.2024 | 13:07 Редактор: Толя Стоянова
Пеевски пое ръководството на официалния сайт на ДПС, след като бе изключен от партията.
Пеевски пое ръководството на официалния сайт на ДПС, след като бе изключен от партията.

Делян Пеевски, който във вторник бе изключен от заседавалото в Росенец Централно оперативно бюро на ДПС, под ръководството на почетния председател Ахмед Доган, отново пое контрола на официалния сайт на партията.

Осланяйки се на Устава и като взе предвид решението на почетния председател на ДПС, вчера Делян Пеевски като председател, Халил Летифов, Станислав Анастасов, Искра Михайлова и Йордан Цонев като заместник-председатели и членове на ЦОБ, Хамид Хамид и Радослав Ревански като членове на ЦОБ и Ертен Анисова като народен представител бяха освободени от партията, предаде БГНЕС.

Веднага последна позиция на Пеевски, в която той коментира решението като "противоуставно действие" на хора, които "живеят в паралелния свят на приказките от сараите".

Сайтът отново е на Пеевски и всички публикации, свързани с Ахмед Доган, са премахнати. Този ход вече е добре познат. На 7 август сайтът беше под контрола на ДПС на Доган. Девет дни преди това порталът бе във владение на приближените около Делян Пеевски. В средата на юли пък отстранените от ПГ на ДПС депутати начело с Джевдет Чакъров смениха ключалката и влязоха в централата на Движението.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)