fallback

Майката на Митко от Цалапица: Ударите по него не са 4-5, а много повече

Пропадна очната ставка в Окръжния съд в Пловдив по делото

22.08.2024 | 13:42 Автор: Беатрис Младжова

Пропадна очната ставка в Окръжния съд в Пловдив по делото за убийството на 24-годишния Димитър Малинов от Цалапица. 

Във втория ден по делото единият от задържаните за съучастие братя близнаци, Борислав Динков, отново отказа да отговаря на въпросите, зададени от съдията. Той участва в очна ставка с обвиняемия Рангел Бизюрев, която беше поискана от прокуратурата заради разминавания в показанията на двамата. 

Близнакът каза, че няма да говори, но заяви, че иска да промени свидетелските си показания, че не е видял обвиняемия за убийството Рангел Бизюрев да удря жертвата в лицето. 

Заседанието бива закрито

Делото продължава с разпит на ключовия свидетел Атанас Гунчев. Съдията обаче закри заседанието, тъй като младежът изнесе подробности от спор между Борислав и Рангел за момиче, което е непълнолетно.

"Ударите са много повече по Митко, не са 4-5. Никой не признава за нанесените удари в лицето на Митко, за пораженията, които са в лицето на Митко", заяви майката на Митко Атанаска Бакалова.

"Всичко е лъжа. И тримата лъжат. Обвиняват се един друг и никой не казва истината каква е", добави жител на Цалапица.

"Той сега казва "аз съм поел всичко". Не може само ти да е поемеш всичко, ти да го удряш в торса, в стълба, да няма други участници. Сам човек не може да извърши убийство", допълни друг жител.

fallback
Още от България
fallback