Това ви е "промяната" - нито една магистрала, нито един площад, гневи се Бойко Борисов

Воювали Радев и Пеевски – тяхна си работа, заяви лидерът на ГЕРБ

20.08.2024 | 11:34 Редактор: Тодор Петров
Борисов с остра критика.
Борисов с остра критика.

"Това в момента не е нормално не е нормално за никоя държава. Четири години хаос, четири години разпад на държавността. Четири години нищо, нищо, нищо! Предложих ли правителство? Защо не ме подкрепиха? Нямаше дори да се изкажа, ако вчера не ме беше подразнило поведението като полицай", заяви лидерът на ГЕРБ на днешния брифинг, на който призова за смяна на вътрешния министър Калин Стоянов.

Пишат по цели нощи с правописни грешки и после решенията са такива, отбеляза той.

"Опитвам да вложа пак малко разум. Каква криза вече няма? Нали беше да се махне "моделът Борисов". Махнахте го. Това ви е "промяната" - нито една магистрала, нито една пречиствателна станция, нито един площад, нула, нула, нула. Провал във всичко, а претенции зад Господа", гневи се Борисов.

"Воювали Радев и Пеевски – тяхна си работа, да воюват. ГЕРБ не иска да воюва с никого. Сега подавам ръка, тя е по-силна от юмрука. Ето това направихме днес", заключи той.

"Избихте се лятото на пътя за Гърция. Видяхте ли докъде съм направил моста и тунелите, харесват ли ви? И там спря. До Варна като тръгнете какво ви е? Щеше да е готово. Ето ви промяната - избихме се", посочи Борисов.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR