Производител на хляб: "Няма как храната хем да е евтина, хем качествена"

Пазарът се намира близо до Паметника на Васил Левски

18.08.2024 | 14:30 Редактор: Искра Ангелова

Сега се пренасяме в столичния район "Оборище", където всяка неделя през лятото се провежда фермерски пазар. На него малки български производители и занаятчии показват своята домашна продукция. Пазарът се намира близо до Паметника на Васил Левски.

"Започваме да възпитаваме хората, че качеството си струва, не можем да ядем хем качествена храна, хем да е евтина. Нашият хляб е ръчен, използват се стари и дребни сортове. Хлябът се пече на ниска температура", каза търговецът на хляб Мартин Очиликов.

"Ценител съм на храната, когато знам какъв е произходът ѝ", коментира Александър Георгиев.

Снимка: БГНЕС