fallback

Улички в окаяно състояние в столицата затрудняват придвижването

В Helpbook ни писаха и изпратиха снимки

15.08.2024 | 22:27 Автор: Анисия Иванова

В платформата на Helpbook.info ни писаха за улица в квартал „Слатина“ в София, която определено е с множество дупки и е в окаяно състояние.

"Уличката между блок 41 и магазин "СБА" Коме в квартал "Слатина" е в доста окаяно състояние, има дупки, от снимковия материал, който ще представя, си направите сметка дали участъкът е в ужасно състояние. Когато падне дъжд, оставя огромни локви и кал и не може да се мине. Много моля за съдействие за ремонтиране на този участък".

От район "Средец" в София пък ни писаха за ул. "Веслец" и ул. "Св.Св.Кирил и Методий", на които има недовършен ремонт, образувала се е дълбока дупка в асфалта, която е зарита с едър чакъл повече от седмица. Този чакъл се разпръсва навсякъде от преминаващите коли и затруднява движението както на автомобилите, така и на преминаващите пешеходци. Особено е затруднено пресичането с детски колички, защото чакълът е едър.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението.

Снимка: Helpbook

fallback
Още от България
fallback