От Helpbook: Ремонтът на пътя завърши преди 4 г., маркировка още няма

Получихме сигнал за пътища в област Ловеч

13.08.2024 | 23:13 Редактор: Анисия Иванова
Има предпоставки за катастрофи

Проблемната инфраструктура е сред сигналите, които са най-чести в платформата. Много пъти това са единствени пътища до населени места, а ремонтите им се проточват с години, пише в платформата на Helpbook.info наш потребител.

"След като преди няколко години, мисля че повече от четири, завърши ремонтът на пътя между с. Гложене и Тетевен, все още не е положена никаква хоризонтална маркировка на шосето. Това е единствения път, по който се влиза в града и може да се достигне и до курортното селище Рибарица. Пътят е натоварен ежедневно и тъй като е в планински район се създават предпоставки за произшествия. Същият е проблемът и в участъка, ремонтиран между Ябланица и с. Гложене. Там има маркировка в частта непосредствено след Ябланица. Моля за предприемане на необходимите действия“, пише авторът на сигнала.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка,архив: БГНЕС