Dnes.bg организира Day Off: School Time - забавление за родители и ученици

Подгответе се за първия учебен ден с игри и добро настроение на 14 септември в София

12.08.2024 | 15:08 Редактор: Толя Стоянова
Забавление за родители и ученици.

Винаги актуален, с бърза информация и качествено съдържание, тази година водещият новинарски сайт Dnes.bg разширява обхвата си, за да бъде още по-полезен по най-важния въпрос всеки септември: как да подготвим детето си за първия учебен ден.

В помощ на родителите и учениците да се адаптират и подготвят за началото на новата учебна година, Dnes.bg организира – събитието Day Off: School Time. То ще се проведе на 14 септември (събота) на свободното пространство пред хипермаркет HIT Max в столичния квартал "Младост".

На прага на първия учебен ден екипът на Dnes.bg ще създаде едно цветно приключение от изненади, закачки и игри. От 10 часа до 17 часа на 14 септември деца и родители ще могат да кажат официално "довиждане" на лятото и да посрещнат с много усмивки и забавления новата учебна година. Събитието е напълно безплатно за посещение и ще акцентира върху здравословното развитие на учениците и подрастващите, насочвайки внимание към заниманията на децата в училищна среда. 

През призмата на забавни игри и демонстрации, Day Off: School Time ще постави темите за: здравословно хранене, образователни занимания след училище, избор на спорт и детско физическо развитие. Емоциите и трепетите около първия учебен ден всяка година са големи, а заедно с тях идват и много тревоги и притеснения за всички родители. Day Off: School Time цели да създаде една позитивна и подкрепяща атмосфера за малки и големи, поставяйки началото на една приятна нова учебна година.

Всички посетители ще могат да спечелят и много награди, а забавлението е гарантирано. В края на деня ще бъде изтеглена и томбола с големи семейни награди. Повече информация за Day Off: School Time може да откриете на Investor Media PRO.

Основен партньор на Day Off: School Time е Елана Фонд Мениджмънт

Партньори на Day Off: School Time са: Britanica, Столето, British Council

Събитието се организира с подкрепата на: Max International, Valentis, NEXT LEVEL, Florina, Therasal, FREETUSS, Apteka.puls.bg, Хипермаркети HIT MAX, Онлайн супермаркет Shop.gladen.bg, Бусинска Сръчкотилница, DEVIN, "Къмпинг Градина", J Point Group и Photocorner.bg.

Институционален партньор на събитието е BESCO

Медийни партньори на Day Off: School Time са: Az-jenata.bg, Teenproblem.net, Bulgaria ON AIR, Bloomberg TV Bulgaria, сп. "Жената днес", "София играе", Mama Mia.