fallback

Борис Бонев: Сексуалността не се избира - с нея се раждаш

Депутатите избиват собствените си комплекси и сексуална несигурност със законодателни глупости, каза общинският съветник

07.08.2024 | 21:08 Автор: Вяра Димова

Законът за хомосексуалността и училищата е поредната предизборна полюция с надежда, че ще докара някой глас. Това мнение изрази общинският съветник от ПП-ДБ-СС Борис Бонев в профила си във Facebook.

Поводът за неговия коментар е приетият по-рано днес от Народното събрание (НС) закон, с който се забранява пропагандата на нетрадиционната сексуална ориентация в училищата.

"Твърдението, че някой може да направи вашето перфектно хетеросексуално дете хомосексуално е точно толкова несъстоятелно, както да се твърди, че всеки хетеросексуален мъж или жена изведнъж може да започне да харесва хора от собствения си пол. Ами не става, сексуалността не се избира. С нея се раждаш" подчерта Бонев.

Той добави, че намира за "крайно долно и лицемерно откровени крадци, лъжци, изневеряващи, измамници да говорят за ценности и за християнство".

"Намирам го и за истински безотговорно към децата на България, че вместо да се решават истински важните проблеми - ниско качество на образование, неграмотност, тормоз в училище, затлъстяване, рекордни нива на пушене, ниска спортна култура, друсане с райски газ, депутатите избиват собствените си комплекси и сексуална несигурност със законодателни глупости. Хомосексуални е имало винаги и ще продължи да има, независимо какво казва българският депутат", смята още Бонев.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

fallback
Още от България
fallback