fallback

Транспорт, арт терапия и канализация очакват зрителите на "България сутрин" през уикенда 

Нови хитове и гъдулки ще завладеят ефира на Bulgaria ON AIR точно в 9:30 часа

02.08.2024 | 13:30 Автор: Беатрис Младжова

Транспорт, арт терапия и канализация са сред любопитните теми, които очакват зрителите през почивните дни в "България сутрин в събота" и "България сутрин в неделя". В рубриките "Вдъхновителите" и "Професионалистите" Мария и Вито ще запознаят зрителите на Bulgaria ON AIR с транспортния бранш и земните дебри. Екипът на "България сутрин" очаква своите зрители точно в 9:30 часа. 

Тази събота в рубриката "Вдъхновителите" Мария Константинова ще срещне зрителите с бизнесдамата и предприемач Таня Скринска. В разговора двете ще засегнат темата как една дама може да се настани и да оцелее в транспортния бранш цели 18 години. За силата да вземаш тежки решения, да се справяш с кризи и да мотивираш служителите си да дават най-доброто от себе си във всеки момент, Таня Скринска ще разкаже в откровен разговор в "България сутрин в събота". На 3 август в студиото Цветомира Недкова ще потопи двамата водещи в света на арт терапията и ще разкаже какви са нейните положителни страни.

В неделя в "Професионалистите" Виктор Дремсизов ще влезе в ролята на човек, избрал професия, която голяма част от обществото не разбира. Канализацията на София ще се превърне в работното място на Вито в "България сутрин в неделя", а до какво ще успее да се докосне и колко тежка е работата под земята, зрителите ще научат съвсем скоро. 

Малко след подземното предизвикателство, сутрешният блок ще продължи с гл. ас. д-р Петър Ефтимов от катедрата по биохимия на Биологическия факултет към СУ, който ще отговори на вечния въпрос има ли живот в Космоса.

Уикенд изданията на "България сутрин" съвсем няма да приключат с това, като екипът на сутрешния блок е планирал още интересни теми и гости в своето студио. Новата песен на Елия, гъдулки и тънкостите на музикалния инструмент  – тази събота и неделя точно в 9:30 часа в "България сутрин".  

fallback
Още от България
fallback