fallback

Нова лятна промоция на "България Еър" под надслов "Полет към дома"

01.08.2024 | 10:25 Автор: Толя Стоянова

Краят на лятото е само повод да се приберете в България, да се видите с най-близките си хора, да се потопите в родната атмосфера на морето, да свършите бизнес дела или да се заредите с енергия за нови предизвикателства. А сега удобството на полетите на националния превозвач се съчетава и с лятна промоция на изгодна цена.

В периода от 1 до 20 август "България Еър" предлага много добри условия за своите клиенти в новата си сезонна кампания с промоция на билети в икономична класа за директни полети от редица европейски градове до София. Промоционалните цени важат за еднопосочни директни пътувания от 16 европейски дестинации, извършени до столичното летище в периода от 10 август до 30 септември 2024 г. Барселона, Малага, Милано, Брюксел, Франкфурт и Цюрих са сред градовете, включени в предложението. Пълните условия и всички дестинации може да видите на сайта www.air.bg.

Еднопосочните билети в кампанията "Полет към дома" започват от 79 EUR, а срокът на продажба на билети е само до 20 август, така че побързайте да резервирате своите места на специална цена. В тарифата на билетите в икономична класа се включва безплатен check-in, 10 кг ръчен багаж, дамска чанта или лаптоп, кетъринг на борда с топли студени напитки, вода, сандвич и шоколадче на "България Еър". 

Летете от някои от най-известните столици в Западна Европа - Рим, Берлин, Прага, Мадрид, Лисабон или Лондон и се насладете на пътуване в отличен комфорт на борда на нашите модерни и функционални самолети, заедно с обслужване от високо ниво. 

Сезонът на отпуските и топлите дни е точното време да съчетаете лятната си почивка с дългоочакваната среща с близки и приятели в страната. През август може бързо и лесно да организирате своето пътуване с "България Еър", при това със специалните условия на кампанията "Полет към дома", за да спестите ценно време, сили и средства за незабравимите моменти, които предстоят.

Националният превозвач на България предлага на своите пътниците удобна онлайн регистрация преди полет, възможност за заявяване на допълнителен багаж и избор на място в самолета чрез мобилното приложение или официалния сайт на авиокомпанията. Повече информация относно всички предлагани допълнителни услуги можете да намерите ТУК.

fallback
Още от България
fallback