fallback

"България Еър" възобновява партньорството си с Air France и KLM

25.07.2024 | 10:36 Автор: Тодор Петров

През лятото националният авиопревозвач възобновява кодшеър партньорството си с френската компания Air France и нидерландския превозвач KLM. Сътрудничеството, което носи редица ползи на европейските пасажери, е под формата на интерлайн споразумение за размяна на кодове върху полети, изпълнявани от „България Еър“.

Партньорството и споделянето на кодове между „България Еър“ и обединението Air France / KLM важи за полетите София - Париж и София - Амстердам и вече е достъпно в резервационните системи, като освен индивидуални резервации, е възможно да се заявят и групови пътувания със заминаване от Франция или България. Вследствие на договора за партньорство пътуванията на нашите сънародници до Ница, Лион и Бордо могат да бъдат издадени на една бланка с тръгване от София или от Варна. Пътниците, минаващи транзитно през летищата с голям избор от удобни трансферни връзки - Шарл дьо Гол в Париж и Схипхол в Амстердам, също могат да се възползват от кодшеринга, за да продължат пътуването си до друга дестинация в Европа или света.

В рамките на редовната си директна линия „България Еър“ ежедневно изпълнява сутрешни полети от София до Париж с излитане в 7:10 ч. и пристигане в 9:10 ч. местно време. Връщането от френската столица също е в удобен час - 10:15 ч., а пристигането в София е в 14:00 часа. В някои дни от седмицата на разположение на пътуващите е и втори следобеден полет до Париж, с връщане до София късно вечерта, което прави завръщането на сънародниците ни зад граница за летния период лесно и удобно.

Полетите от София до Амстердам също са на ежедневна база, с тръгване от столицата в 7:10 ч. и кацане в Амстердам в 9:00 ч. местно време. Модерните и функционални самолети на националния превозвач излитат обратно към България в 10:15 ч. и кацат в София в 14:00 ч. Пасажерите в икономична класа имат право на 10 кг ръчен багаж, дамска чанта или лаптоп, като получават безплатен check-in и кетъринг на борда с топъл сандвич, шоколадче, вода и освежаващи напитки.

Възобновяването на кодшеър споразумението на „България Еър“ с Air France и KLM отваря нови възможности за пътниците от страната и чужбина, които отново могат да се възползват от широката мрежа свързващи полети към целия свят, предоставена от френския и нидерландския национални превозвачи през Париж и Амстердам.

Планирайте следващото си незабравимо пътуване до интригуващите столици и известни европейски дестинации с удобните директни полети на „България Еър“. Повече информация, новини, известия и актуални промоции в уебсайта и мобилното приложение, както и социалните мрежи на авиокомпанията.

fallback
Още от България
fallback