Младежкото ДПС застана зад Ахмед Доган: Той е нашият лидер

На срещата присъстват всички областни председатели

20.07.2024 | 12:52 Редактор: Искра Ангелова

В Бургас се провежда среща на Младежкото ДПС. На нея ще се вземе отношение по призива на Ахмед Доган за оставките на Делян Пеевски и петима депутати. 

Младежкото ДПС се събира в Бургас, за да вземе отношение по призива на Ахмед Доган за оставките на Делян Пеевски и петима депутати. На срещата присъстваха всички областни председатели на младежките структури на ДПС.

"Разговаряхме за целостта на партията под лидерството, разбира се, на единствения лидер на ДПС - почетния председател д-р Ахмед Доган. За нас лидерът на партията е д-р Ахмед Доган. Никога е нямало съмнения каква позиция да заемаме. Такова тема не съществува в младежката организация", каза председателят на Младежката организация на ДПС Ибраим Зайденов.

На срещата присъства и председателят на партията Джевдет Чакъров. Той не пожела да коментира кога ще бъде свикан централен съвет на ДПС.

Припомняме ви, че в петък се стигна до щурм на партийната централа. В късни следобед привърженици на почетния председател Ахмед Доган издигнаха транспаранти с лозунга "ДПС без Пеевски".

Вижте повече в репортажа на Стилияна Георгиева.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR


1
1 rate up comment rate down comment 0
Кармен Младенова
преди 1 час
Питам: Откъде накъде, ДПС партия в България,барабар с останалите партии любящи България и българите ??? -- Това демокрация ли е или гавра и измама !? Сигнализирай за неуместен коментар