Повишени градуси, лидери и радио очакват зрителите на "България сутрин" през уикенда

Исторически пътешествия и поле от музика ще завладеят ефира на Bulgaria ON AIR от 9:30 часа

19.07.2024 | 13:15 Редактор: Деси Николова
Не пропускайте

Повишени градуси, пътешествия, радио и много други изненади очакват зрителите през почивните дни в "България сутрин в събота" и "България сутрин в неделя". Вдъхновяващи разговори и атрактивни професии отново ще бъдат на фокус по Bulgaria ON AIR с авторските рубрики на Мария Константинова и Виктор Дремсизов"Вдъхновителите" и "Професионалистите". Сутрешният блок започва точно в 9:30 часа, за да изпиете кафето си в приятната компания на развлекателния формат на "България сутрин".

В събота Мария ще повиши градуса на вдъхновението, защото в своята рубрика ще покаже и разкаже историята на Йордана Димитрова. Тя е жена лидер и разказва каква е формулата на успеха и в какво се крие вдъхновението. На 20 юли водещите ще покажат и какво представлява иглотерапията и как можем да подготвим тялото си за зимните вируси още през лятото.

В неделя Вито сменя телевизионното студио на Bulgaria ON AIR със студиото на радиото. Какви са предизвикателствата, колко важно е да пазиш гласът си и всичко за света на радиоводещия ще разкаже Цветана Сапова от Бг Радио. В неделния ден двамата с Мария ще насочат вниманието на зрителите към 3D принтерите, с които се създават макети на човешкото тяло и подпомагат образователния процес в училище.

Уикенд изданията на „България сутрин“ съвсем няма да приключат с това, като екипът на сутрешния блок е планирал още интересни теми и гости в своето студио. Полето на музиката, езикът на любовта и 52 исторически пътешествия ви очакват пред малкия екран – тази събота и неделя точно в 9:30 часа в "България сутрин".