Костадин Костадинов зове за КСНС: Русия има самолет, който може да ни помогне

По думите на лидера на "Възраждане" не достига жива сила за справянето с бедствията

19.07.2024 | 10:06 Редактор: Искра Ангелова

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов призова президентът Румен Радев да свика Консултативен съвет по национална сигурност заради пожарите, които завладяха голяма част от страната ни.

"В такава нагорещена ситуация би следвало най-висшият Консултативен съвет по национална сигурност да събере както представителите на политическите партии в парламента, така и представителите на всички държавни институции", заяви той.

Костадинов подчерта, че не достига жива сила за справянето с бедствията, а освен това и липсва техника. И попита: "Защо не поискаме помощ от някой, който разполага?".

Според него Руската федерация разполага със самолет, който би могъл да помогне с гасенето на пожарите, предава "Фокус".

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 час
Не прехвърляйте проблема от болните глави на здравата. Нали ти,Пеевски, претендираше, че България е парламентарна република и каквото вие,депутатите, кажете,това ще се изпълнява. Цяла БГ е в пожари, така че напуснете заседателната зала на НС и покажете,че освен да говорите празни думи и да сипете заплахи по адрес на президента, можете и да работите. Идете на място по вашите избирателни райони и ръководете гасенето на пожарите! Тръгвайте, държавата от вас има нужда! Сигнализирай за неуместен коментар