fallback

Илияна Йотова: Нека носим надеждата за спасение и бъдем обединен народ

"Неспособността да се справим навреме с бушуващите пожари е урок, че трябва да си подредим държавата", заяви вицепрезидентът

18.07.2024 | 09:47 Автор: Искра Ангелова

България се нуждае от управление, което да е добър партньор на местната власт и българските граждани. Надявам се на управление от грамотни хора, които не гледат личните си интереси, партийните интриги и политическите боричкания, а хората на България. Неспособността да се справим навреме с бушуващите пожари е урок, че трябва да си подредим държавата. Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова в Созопол, където беше гост на празника на града.

"Емблема на Созопол е котвата - символ на стабилност, надежда и спасение. Нека носим надеждата за спасение и да бъдем обединени като народ, защото само тогава сме силни да преодоляваме трудностите", изтъкна Йотова в приветствието си към жителите и гостите на града.

Тя подчерта вековната история на Созопол, която му носи световна слава.

"Созопол е дишащ град, чиято младост не преминава", посочи вицепрезидентът и поздрави кмета Тихомир Янакиев и общинското ръководство за амбицията и енергията за развитието на града, който привлича все повече туристи.

"Вие сте трудолюбивите и добри стопани не само на своя дом, но и на древния Созопол", обърна се Йотова към жителите на града.

 

fallback
Още от България
fallback