Атанас Пеканов обу маратонките за Петя Кертикова

Гледайте разговора – маратон между водещата на Новините ON AIR и Атанас Пеканов, на 18 юли в "Завърналите се"

17.07.2024 | 14:25 Редактор: Вяра Димова
Атанас Пеканов обу маратонките за Петя Кертикова

Водещата на рубриката "Завърналите се с Петя Кертикова" очаква зрителите на "България сутрин" по Bulgaria ON AIR с първа част от специално интервю извън пределите на телевизионно студио и в спортно облекло. Утре, на 18 юли, специален гост при Петя Кертикова ще бъде не кой да е, а икономистът д-р Атанас Пеканов. Малко след 9:30 часа зрителите ще научат за пистата на живота и различната неразкрита история на бившия служебен вицепремиер.

Откровеният разговор – маратон между икономиста и водещата, ще премине от преподавателската кариера във Виена, политиката в България и ще стигне до детските родни софийски спомени на Пеканов. Като бивша лекоатлетка Петя Кертикова предизвиква д-р Атанас Пеканов на леко тичане в Борисовата градина, а по-голямото предизвикателство отправя към оператора Мартин Стоянов, който се качва на тротинетка, за да снима и сподели за зрителите на Bulgaria ON AIR и към Христо Димов, отговарящ за постпродукция и видео ефекти.

Не пропускайте да научите повече за личната история на д-р Атанас Пеканов, която го отвежда до ключовите роли в българското управление. Без обичайния костюм, а със спортно облекло той застава пред камерата на Bulgaria ON AIR и водещата Петя Кертикова малко след 9:30 часа – този четвъртък, 18 юли, в "България сутрин".