Огънят погълна още къщи в село Отец Паисиево, викат армията на помощ

Общо 12 екипа гасят пламъците

16.07.2024 | 21:30 Редактор: Искра Ангелова
Огнена стихия.

Повече от 30 къщи от вилната зона на калояновското село Отец Паисиево изгоряха при пожар, пламнал в ранния следобед. Евакуирани са и хора. Пожарът навлезе в населеното място и пълзи на север към село Пролом и град Баня.

Общо 12 екипа гасят пламъците, но силният вятър затруднява работата им. Поискана е помощ от армията, като повече от 40 военнослужещи с 8 единици техника от 61-ва Стрямска бригада се включиха в битката с огъня.

Голям горски пожар затвори пътя между Стрелча и Коопривщица. Хеликоптерът Ми-17 ,който участва в погасяването на огъня в района на Стара Загора, беше пренасочен към мястото.

Снимка: Бъдеще за Община Калояново


1
0 rate up comment rate down comment 0
ELENA12
преди 50 минути
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail.com Сигнализирай за неуместен коментар