fallback

От Helpbook: Забраниха ни да ползваме плажна тента в свободната зона

В платформата получихме сигнал за плажа на ММЦ

11.07.2024 | 21:32 Автор: Анисия Иванова

Наш потребител е възмутен от отношението, което той и семейството му получили в свободната зона на плаж ММЦ. В платформата на Helpbook.info той писа:

"Днес, 6.07.2024 г., в свободната зона на плаж ММЦ, между 09:30 и 10:00 часа, служител, който се представи като технически ръководител, ни забрани да ползваме плажна тента. Като гости на хотела, имаме подсигурен чадър и два шезлонга. Ползваме последен ред, за да разпънем тента, без да пречи и да може детето да рови на сянка в пясъка. И на нас ни е приятно да полежим на пясъка. Във вторник (2.07) я разпънахме до пръчката, но забелязахме, че идват възрастни хора с чадъри и за това другия път се разположихме в края на зоната. Така всеки ден до днес, докато господинът, който караше мини трактор по плажа, не ни направи забележка. Не намираме това ограничение за редно. Моля, колегите на въпросния технически ръководител да се запознаят с наредбата от Министерски съвет затова какво може и какво не може да се разполага в свободните зони на плажовете в Република България".

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от България
fallback