Родители дишат райски газ в компанията на бебето си, ДАЗД се сезира

Потребители твърдят, че майката е непълнолетна

04.07.2024 | 17:28 Редактор: Искра Ангелова
Родители дишат райски газ в компанията на бебето си, ДАЗД се сезира

Социалните мрежи бяха взривени от снимка на родители, които дишат райски газ в компанията на бебето си. Кадърът бе споделен в Facebook. От снимката, заснета в Созопол, се вижда още, че в ръката си бебето държи запалка.

Кадърът има хиляди споделяния и вълна от гневни коментари.

"Балоните са по-безвредни от бирата или водката. Големи моралисти станахте всички. Не сме давали балони с райски газ на бебето, само ние с баща му ги дишахме. Балончетата ни засмиват за по 30 секунди и край, а вие с вашия алкохол сте като зомбита", написа Никол Цанева, която е майка на бебето.

Потребители твърдят, че майката е непълнолетна.

Междувременно стана ясно, че Държавната агенция за закрила на детето се сезира във връзка с публикацията. Информация за случая е подадена към ДАЗД и през официалната интернет страница на Агенцията, чрез опцията "Подай сигнал".

Своевременно Държавната агенция за закрила на детето е сезирала и е изпратила писма с искане за предоставяне на информация и предприемане на действия по компетентност към Дирекция "Социално подпомагане" - Пловдив, Районно управление към МВР - Созопол, до Регионална здравна инспекция - Бургас и до кмета на община Созопол.

Снимка: Facebook