"България сутрин" спира времето през уикенда в ефира на Bulgaria ON AIR

Благородни каузи, ценни трикове и абстрактно време очакват зрителите в събота и неделя от 9:30 часа

04.07.2024 | 15:01 Редактор: Тодор Петров

Мария Константинова и Виктор Дремсизов очакват зрителите на Bulgaria ON AIR на 6 и 7 юли в „България сутрин в събота“ и „България сутрин в неделя“ точно в 9:30 часа. За положителен старт на деня слънчевото дуо е подготвило благородни каузи, важни професии и любопитни социални експерименти.

Тази събота в рубриката „Вдъхновителите“ Мария ще се срещне с ендокринолога д-р Явор Асьов, който помага на своите пациенти в борбата с наднормено тегло и избягването на крайности. Двамата ще си говорят за здравето и ежедневната грижа за него, като зрителите ще имат възможност да научат и ценни съвети и трикове за здравословното хранене, с които да се чувстват още по-добре в своето тяло.

Детски онлайн приказки също ще бъдат сред любопитните теми в събота в ефира на Bulgaria ON AIR,  а финал на сутрешния уикенд блок ще постави Поли Генова със своята благородна кауза, за която зрителите ще научат повече съвсем скоро.

В неделя Виктор Дремсизов ще спре времето в рубриката „Професионалистите“, като ще се потопи в света на часовникаря Калоян Стоянов. Водещият ще научи тънкостите на занаята, но доколко ще успее да ги приложи – това ще стане ясно в „България сутрин в неделя“ в 9:30 часа.

Уикенд изданията на „България сутрин“ съвсем няма да приключат с това, като екипът на сутрешния блок е планирал още интересни теми и гости в своето студио. Не пропускайте да научите повече за космоса и за фотографския социален експеримент, който ще спечели вниманието ви – тази събота и неделя точно в 9:30 часа в ефира на Bulgaria ON AIR.