Партия "Величие" е на прага на тотално разцепление

Ивелин Михайлов и Николай Марков с твърди позиции

04.07.2024 | 13:47 Редактор: Деси Николова

На прага на разцепление е най-новата парламентарна група - "Величие". Николай Марков обяви, че в партията имало зависими депутати и той се чуди дали да напусне. А Михайлов зае контрапозиция.

"Ако утре нашите депутати не успеят да махнат Виктория Василева и Марков, ще разпуснат парламентарната група, за да могат да работят отделно като независими депутати, защото може да свършим работа, иначе цялата работа се забива", каза Ивелин Михайлов.

"В групата ни има много тежко зависими депутати, обвързани в различни финансови схеми и те не могат да взимат самостоятелни решения. Ивелин Михайлов е човек със семпъл ум и посткомунистически възгледи, които аз не изповядвам. Това, което искат – да гласуваме с "Възраждане", аз не го приемам и никога не съм го приемал", заяви председателят на ПГ на "Величие" Николай Марков.

Снимка: БГНЕС


2
2 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 дни
На изборите сега отидете да гласувате, че видяхте ли какви рецидивисти случайно влязоха в парламента. Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
Нова сглобка
преди 2 дни
Като Михайлов е " със семпъл ум" и поставя хората във финансови зависимости, защо това не ви смущаваше преди? Наистина изпълнихте обещанието си към избирателите си- осветлихте процесите във властта за своя сметка и ясно показахте на хората, че след като достигнат до властта, всички се променят и започват да служат на ДПС и ГЕРБ. Така беше и с ППДБ, и с ИТН, и с " Величие". Ако целта ви е била да отвратите хората да гласуват и да се интересуват от политика, считам че се справихте блестящо. Сигнализирай за неуместен коментар