Борисов: Искаме прошка от хората и ще се явим отново на избори

Не вярвам и с третия мандат да стане нещо, заяви лидерът на ГЕРБ

03.07.2024 | 15:10 Редактор: Тодор Петров
Борисов: Искаме прошка от хората и ще се явим отново на избори

Извиняваме се, молим на прошка българските граждани, ще се явим пак пред тях. С уважение се отнасям, не обиждам никого, да си пожелаем да се видим след изборите, защото не вярвам и с третия мандат да стане нещо.

Това заяви от парламентарната трибуна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов преди гласуването на предложения от ГЕРБ-СДС проектокабинет с премиер Росен Желязков.

"Николай Денков, няма да ви позволя да ни прикрепяте с ДПС по никакъв начин. Имахме нужда от осъзната подкрепа от десетина или колкото трябва депутати от вас, да си понесем цялата отговорност. Българските избиратели на кого дадоха това право сигурно 20 пъти подред? Общо над 2 млн. са гласували за нас", посочи Борисов. 

Той благодаря за подкрепата на ДПС и още веднъж настоя, че втори мандат от ГЕРБ няма да подкрепят.

"Трети мандат няма да подкрепим също, не е логично партии с по 6-7% да доминират. Г-н президент, ако дадете третия мандат на господин Костадинов, мисля, че ще имаме правителство, след всичко, което чухме в залата до момента", каза още Борисов.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR


2
1 rate up comment rate down comment 0
К.Николов
преди 2 дни
Че за какво му е официален кабинет на Б.Б. .... Този сега си е негов, без никаква отговорност ... Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
на асен дупарата
преди 2 дни