Сигнал в Helpbook: Опасна детска площадка, обърнете внимание!

В платформата получихме сигнал от София

03.07.2024 | 22:33 Редактор: Анисия Иванова
Сигнал в Helpbook: Опасна детска площадка, обърнете внимание!

Сигналите, касаещи безопасността на децата ни, винаги трябва да са с приоритет за проверка и решения от институциите. В платформата на Helpbook.info отново ни алармираха за опасна детска площадка в район "Красно село". Ето какво пише нашият потребител:

"Всички съоръжения са изгнили, с изключение наскоро подменените зелена клатушка и пързалка, старата дървена е с изгнили стъпала. Опасни пирони стърчат отвсякъде, отделно детски плод и зеленчук се клати и е изпочупен, има стърчащи опасни дървении, способни да изпорежат дете.

Също и при пързалката има игра с топче с изпочупена пластмаса, по цялата градинка липсват дървени ограждения, както и вратите не се затварят нормално, липсва осветление. Счупена двойна люлка. Както и падащи клони при всеки по силен вятър или дъжд. Моля, площадката е опасна, обърнете внимание".

С останалите сигнали можете да се запознаете в платформата на Helpbook.info, където можете да подадете оплакване към отговорните институции, които да предприемат действия по решаване на проблема и да бъдете уведомени писмено за предприетите мерки.

Снимка: Helpbook