Николай Марков се отказва от партия "Величие": Вече е само на Ивелин Михайлов

"Целите на тази организация не са партийни, нито идеални", написа той

02.07.2024 | 21:48 Редактор: Искра Ангелова
Николай Марков се отказва от партия

В най-малката партия в парламента "Величие" скандалите не спират. От пресцентъра им съобщиха, че няма да има разцепление в парламентарната група.

Във Facebook профила си Николай Марков написа, че прекратява участието си във всички срещи с обществеността, организирани от партията.

"Призовавам моите последователи и симпатизанти, да разпространят във всички населени места, в страната и извън нея, че ПП "Величие" е само и единствено господин Ивелин Михайлов и неговата псевдо икономическа групировка от сламени и зависими хора. Както и, че целите на тази организация не са партийни, нито идеални. Доказателствата предстоят! Подредени, проверени и годни", написа той.

По-рано лидерът на "Величие" Ивелин Михайлов заяви, че им е било предложено министерство, за да подкрепят кабинет на ГЕРБ и ДПС и че дори е заплашван с убийство.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR


2
1 rate up comment rate down comment 1
Сашко
преди 1 ден
Алековия "бай ***" , ряпа да яде , пред Гипсо-дин "полковникъ" Николайчо Морковъ ! Сигнализирай за неуместен коментар
1
4 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 2 дни
Тоталната ви излагация предстои с пълна сила. На другите избори , ако има такива, няма да гласуват 80 %. Така ГЕРБ и ДПС ще могат да съставят самостоятелно правителство, без да се прикрият зад отцепници, предатели, сглобки и техни проекти. Сигнализирай за неуместен коментар